Dahvynya Stables

Specialized in overo american miniature (AMHR) and shetland horses (ASPC) 

Reutjes

Il Valentino

Valentino is een prachtig lavendel en tan korthaar reutje uit 2017. We hebben hem aangeschaft om nieuw bloed in te brengen, hij wordt dus onze toekomstige dekreu. Hij is heel fijntjes en elegant gebouwd, en blijft heel erg klein. Valentino is uitgegroeid en weegt maar 1,3 Kg. Hij is dus de kleinste van onze hondjes. Hij heeft een prachtig appelkoppie en heeft een heel zacht karakter.

Gandalf

Dit prachtige blauw merle & tan reutje is een zoon van Mystique uit 2020. Gandalf zullen we waarschijnlijk aanhouden als toekomstig dekreutje. Hij zal rond de 2 kilo worden en heeft een heel lief en zacht karakter.

Teefjes

Mystique

Mystique is een zilver en tan merle vrouwtje van nog geen 2 kilogram, geboren in 2013. Ze is enorm lief, vrolijk, vindt iedereen leuk en gewoon een lekker gekkie. Daarnaast is ze hartstikke knap, en heel elegant en chique gebouwd.

Denerys

Deze knappe dame is een dochter van Mystique en Gimly uit 2015 en zij is een lavendel en tan merle. Ze is enorm aanhankelijk en zacht van karakter, en ze is een beetje verlegen. Denerys heeft hele mooie blauwe oogjes.

Rogue

Rogue is een choco merle en tan vrouwtje met donkere en lichte choco vlekjes. Ze is een dochter van Storm en onze Obelix met prachtige blauwe ogen. Ze zal waarschijnlijk zo'n 2 kilo gaan worden. Ze is een heel vrolijk en ondernemend pupje.

Prinses Fiona

Fiona is een lilac merle & tan vrouwtje uit 2020. Ze is een dochter uit het eerste nestje van Xena en die waarschijnlijk zal uitgroeien tot iets meer dan 2 kilo. Ze heeft ook nog eens prachtige licht blauwe oogjes. Ze heeft een vrolijk, liefs en ondeugend karakter.

Aurora

Dit schattige kleine meisje is een dochter van Trinity en Morpheus uit 2017. Ze is een langharig blauw en tan vrouwtje met witte vlekken. Ze heeft een heel aanhankelijk karakter en zal mooi klein blijven.

Xena

Dit schattige kortharige merle vrouwtje is een dochter van Obelix en Arya uit 2018. Ze heeft zijn prachtige lichte en ondeugende oogjes. Ze is een enorme kroelkont en inmiddels al een stevig klein meisje.

Snow

In 2018 is Snow bij onze roedel gekomen, wat een plaatje is ze toch. Een langharig lavendel merle en tan vrouwtje met schitterende licht blauwe oogjes. Ze zal zo rond de 3 kilo gaan worden. Ze is echt een allemans vriendje, maar deze jongste dame van de roedel staat haar mannetje wel.

Tinkerbell

Tinkerbell is een van onze kleinste vrouwtjes, ze is een prachtig lavendel en tan meisje uit 2017. Ze is een bijdehand en ondernemend vrouwtje en een enorme slijmbal. Ze is een dochter van Storm en Morpheus. Ze is een erg klein vrouwtje wat prachtig gebouwd is.

Storm

Stormpje is een van onze eerste hondjes die bij ons geboren is in 2013. Ze is een dochter van Elmy en Gimly. Ze is een donker choco en tan vrouwtje met prachtige lichte bruine ogen. Storm is een slank vrouwtje van ongeveer 2 kilogram. Ze is heel lief en is ook een lekker vrolijk gekkie. Ze is een geweldig moedertje.

0